• Dato

    Fredag, 28. Januar

  • Klokkeslett

    21:00

  • Sted

    Kulturhuset Gleng

Hayde Bluegrass Orchestra

 Hayde Bluegrass Orchestra slapp sitt debutalbum 5. mars 2021 og gikk rett inn på Billboard-listene i USA og holdt seg der i 11 uker.

«Migrants» er navnet på albumet og har en nomadisk lengsel etter å reise som en gjennomgående rød tråd, reise bort, reise til, reise i sjelen, rømme, eller lete etter noe som er bedre.

Bandet har over 9 millioner visninger og tett oppunder 40 000 abonnenter på Youtube-kanalen.

I sommer skulle bandet reist over til USA og vært husband i Dolly Parton sin fornøyelsespark, Dollywood – og spilt for 500-1000 mennesker, seks dager i uka, i fire-fem uker.

Bandet ble i 2021 håndplukket til å spille på de amerikanske festivalene AmericanaFEST og IBMA, men grunnet situasjonen verden nå befinner seg i, måtte dette utsettes.

Bandet deltar digitalt på den amerikanske festivalen Folk Alliance i Februar 2022, og planlegger turné i Storbritannia til våren og USA høsten 2022.

Bandet beveger seg ikke overraskende innenfor bluegrass- og americanasjangeren, men henter også inspirasjon fra folkrock, pop, samt irsk, keltisk, gospel og norsk folkemusikk. Vi kaller det Norwegian Bluegrass.

 

Annonsører

Sponsorer