• Dato

    Fredag, 16. Mars

  • Klokkeslett

    21:00

  • Sted

    Kulturhuset Gleng

Knut Anders Sørum

Sørum kommer tilbake til en av sine favorittklubber; Glenghuset i Sarpsborg. Denne gangen tar han med seg sin trio for å gjøre nære, varme og sterke låter i hans særegne lydbilde.

Med Iver Olav Erstad på orgel, Knut Bjørnar Asphol på gitarer og Sørum selv på tangenter og vokal blir dette en kveld med soul på norsk, sterke følelser i Prøysens univers og nye låter som Sørum slipper våren 2018.

Artisten, musikeren og låtskriveren med den store stemmen vant i Stjernekamp på NRK i 2016, og har i etterkant av dette reist landet rundt på kulturhus og festivaler med bandet sitt. Låter fra Sørums tre album får du garantert oppleve live, og dette inkluderer både Prøysen-tolkninger («Prøysen») av den sterke typen, soul på totning («Ting Flyt») og ikke minst låter fra albumet Sørum ga ut i 2016 produsert av Erik Hillestad og Kjetil Bjerkestrand («Audiens 1:1»).

Etter 20 år som profesjonell artist har Sørum endelig fått en plass i den nasjonale bevissthet, og vi ser frem til nok en kveld med Knut Anders Sørum og hans venner, som lover musikalsk fest, i sal og på scene – med sjel og hjerte på rett sted.

Annonsører

Sponsorer