• Dato

    Lørdag, 10. November

  • Klokkeslett

    21:00

  • Sted

    Kulturhuset Gleng

The Human Nature

The Human Nature er en kvartett fra Østfold som spiller indierock. De siste årene har bandet gjort en rekke konserter rundt omkring i Norge, og utgitt flere singler og musikkvideoer. I 2018 kom debutalbumet «Kairos» og denne høsten legger bandet ut på veien for å vise fram albumet!
Albumet er spilt inn i Haldens legendariske studio Athletic Sound, og på et småbruk i Skjeberg. Resultatet har blitt en blanding av analoge synther, tunge trommer, harmoniske vokaler og en småvrengt Les Paul, som i symbiose danner lydbildet til The Human Nature.
Sommeren 2018 spiller bandet på Månefestivalen i Fredrikstad og litt senere på høsten har du nå mulighet til å høre bandet på Glenghuset!

Graalum er kveldens forband.

«Indiepop, indierock, powerpop, shoegaze, sjømannsindie… Noen ganger tungt og melankolsk, andre ganger lettbent. Melodiene står uansett i fokus. Graalum slapp i fjor debutalbumet What makes your ships work, og foreløpig siste utgivelse er singelen Room with a view without windows. Siden livedebuten på Glenghuset i mars, har kvintetten spilt flere konserter, blant annet for et fullsatt og fornøyd Gamlebyen kulturhus på Ø på Månen i sommer.»

Annonsører

Sponsorer