• Dato

    Lørdag, 20. November

  • Klokkeslett

    20:00

  • Sted

    Kulturhuset Gleng

Elg

ELG 
Århundrets stemme!

ELG er mest kjent som selveste stemmen i Dance With A Stranger. Som soloartist har han også blitt en folkekjær sanger, gitarist og låtskriver som i snart 40 år har gjort seg bemerket, også langt utover Norges grenser.

Våren 2018 stakk Elg av med seier i TV2’s «Århundrets stemme», han går for å være en av Norges beste mannlige vokalister og formidler av tekst

Hardtarbeidende ELG nyeste soloalbum, «Ei merkelig tid» er artistens 7 album. Denne gang har låtene fått Norske tekster, noe som publikum har etterspurt etter at han slapp albumet” STORM” i 2010, og flere av låtene på dette albumet er fremdeles fast følge på konsertene.

I år som i fjor har Elg «sommerjobb» med Dance With a Stranger, men vil på siden av dette gjøre egne jobber enten solo eller m eget band

Uansett setting, om det er band, duo eller solo, slutter ikke publikum å bli berørt av ELG`s helt egne måte å formidle på, noe han fikk bevist i den populære TV serien” Hver gang vi møtes”. Hans tolkning av deLillos” Hjernen er alene” er fremdeles en «snakkis» også blant andre artister. TV2 ga ham da” skylden” for å lage kunst på liveTV.

Konsertene fremover vil bestå av låter fra hans hittil siste album, men også publikumsfavoritter fra hans tidligere album. 

Annonsører

Sponsorer