• Dato

    Tirsdag, 14. September

  • Klokkeslett

    20:00

  • Sted

    Kulturhuset Gleng

Marion Ravn, akustisk turné

«Mellom disse 4 vegger» akustisk turné

Foto: André Løyning

«Det beste jeg vet er å stå på en scene og spille live» er ord som ofte ligger lett på tungen til Marion Ravn og kanskje mer i2020 enn noen gang tidligere. Savnet etter å få opptre og formidle musikken til publikum er ekstra stort nå, og det er en ekstatisk artist om forteller at hun i 2021reiser ut på en akustisk turné sammen med sin faste musiker-makker Jan Ole Kristensen.

Turnéen har samme tittel som Ravns norskdebut fra 2019 og konserten er bygget opp rundt denne. «Jeg ønsker at publikum skal få følelsen av at vi er samlet hjemme i stuen sammen for en skikkelig hyggelig kveld. En kveld hvor man både kan tørre kjenne på de store følelsene, men også le sammen»

Det tok litt tid før Marion ble trygg på å skrive på norsk, men Marion ble til slutt trygg på at det var et riktig valg. Da hun slapp første låt, «Tyv», var det liten tvil om at kritikerne var enige i valget. Dagbladets anmelder skrev blant annet at dette var et kreativt valg hun burde tatt for lenge siden, og mente Ravn føltes autentisk og særegen. Andre singlen «Fritt fall» ble av VG’s anmelder kalt «Et magesugende popmirakel» og trillet terningkast fem.

Dette arrangementet er utsolgt.

Les mer på TicketCo.no

Annonsører

Sponsorer